Zilverkleurige Lange Halsketting met Prachtige Elementen en Metalen Franje

183653

Nieuw artikel

Zilverkleurige Lange Halsketting met Prachtige Elementen en Metalen Franje.
  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.

  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 21,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Zilverkleurige Lange Halsketting met Prachtige Elementen en Metalen Franje: Een Stijlvol Statement
Ontdek onze schitterende zilverkleurige lange halsketting, een must-have voor jouw sieradencollectie. Deze ketting combineert verfijnde elementen met elegante metalen franje, waardoor een stijlvol statement ontstaat. Met prachtige details en een vleugje speelse franje biedt deze ketting een unieke en trendy uitstraling.
Verfijnd Design voor Een Trendy Uitstraling Deze zilverkleurige lange halsketting is ontworpen voor de zelfverzekerde en modebewuste vrouw. De subtiel glanzende elementen voegen een vleugje finesse toe, terwijl de metalen franje een opvallende dimensie aan de ketting geeft. Het samenspel van verfijning en speelsheid maakt deze ketting geschikt voor zowel dagelijkse elegantie als avondstijl.
Hoe Onderhoud je Deze Prachtige Ketting? Vraag: Hoe behoud ik de glans van deze zilverkleurige lange halsketting met elementen en metalen franje? Antwoord: Om de glans van deze ketting te behouden, vermijd contact met vocht en direct zonlicht. Bewaar hem in een sieradendoosje om krassen te voorkomen. Gebruik een zachte doek om voorzichtig stof en vuil weg te vegen. Geniet langer van de pracht van deze ketting door hem met zorg te behandelen.
 
Gegevens
Gewicht65 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
Lengte80 a 100 cm
 
Beoordelingen

Recent bekeken

Geen artikelen