Zwarte lange halsketting met goudkleurige elementen

183760

Nieuw artikel

Zwarte lange halsketting met goudkleurige elementen.
  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Tijdloze Schoonheid: Zwarte Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen
Ontdek de betoverende combinatie van ingetogen elegantie en luxueuze accenten met onze prachtige zwarte lange halsketting, verfraaid met glinsterende goudkleurige elementen. Deze ketting voegt een vleugje mysterie toe aan je look en is een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl wilt versterken, deze ketting straalt tijdloze schoonheid uit.
Zwarte Diepte en Goudkleurige Pracht De diep zwarte tint van de halsketting vormt een prachtig contrast met de weelderige goudkleurige elementen, waardoor een verfijnde en opvallende uitstraling ontstaat. Elk detail is met zorg ontworpen, en de ketting straalt kwaliteit en klasse uit. Het verlengbare ontwerp biedt je de vrijheid om de lengte aan te passen aan je voorkeur, zodat je kunt experimenteren met verschillende stijlen.
Onderhoud en Bewondering Vraag: Hoe kan ik het beste mijn zwarte lange halsketting met goudkleurige elementen onderhouden? Antwoord: Om de glans en kwaliteit van je ketting te behouden, raden we aan om hem weg te houden van vocht en direct zonlicht. Vermijd ook contact met cosmetica en parfum om de kleurintegriteit te behouden. Bewaar de ketting zorgvuldig in een juwelendoosje of een zacht zakje om krassen te voorkomen. Als je de ketting draagt, veeg hem dan voorzichtig schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen en blijvend te genieten van zijn bewonderende blikken.
 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte80 a 100 cm
 
Beoordelingen

Recent bekeken

Geen artikelen