Zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes

182500

8720687162526

Nieuw artikel

Zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes.
  • De lengte van de halsketting is circa 39 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 14,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek Onze Betoverende Zilverkleurige Halsketting

Ben je op zoek naar een betoverende accessoire die je outfit een elegant tintje geeft? Ontdek onze prachtige zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes! Deze ketting voegt een vleugje charme en schoonheid toe aan elke look. Onze zilverkleurige halsketting is met zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. De vlinders en pareltjes vormen een prachtige combinatie die de ketting een speels en verfijnd karakter geeft. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze ketting is de perfecte keuze.

Waarom Kiezen voor Onze Zilverkleurige Halsketting?

  1. Betoverende details: De vlinders en pareltjes op deze zilverkleurige halsketting zorgen voor een betoverend effect. Ze voegen een speelse en elegante touch toe aan je look.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: Onze ketting is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om langdurig te dragen. De zilverkleurige afwerking is van hoge kwaliteit en de pareltjes zijn zorgvuldig bevestigd voor een luxe uitstraling.
  3. Veelzijdigheid: Deze zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes kan worden gedragen bij verschillende gelegenheden. Het is een veelzijdige accessoire dat je look een extra dimensie geeft.
Aarzel niet langer en voeg deze betoverende zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en maak een elegant statement met deze prachtige accessoire!

Maak een Elegant Statement met Onze Zilverkleurige Halsketting

Wil je een elegant statement maken en je outfit laten stralen? Onze zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes is de perfecte keuze. Draag hem bij een avondjurk voor een verfijnde en glamoureuze uitstraling, of voeg een vleugje charme toe aan een casual outfit. De zilverkleurige ketting vangt het licht prachtig op en de vlinders en pareltjes voegen een speels element toe. De combinatie van deze prachtige details maakt de ketting een eyecatcher. Deze halsketting is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die houdt van elegante en betoverende sieraden. Bestel nu onze zilverkleurige halsketting met vlinders en pareltjes en voeg een vleugje charme en elegantie toe aan je sieradencollectie. Maak een elegant statement en straal met deze prachtige accessoire! Bestel nu onze Zilverkleurige Halsketting en maak een elegant statement met je sieradencollectie!
 
Gegevens
Gewicht17 gr
Lengte ketting41 - 46 cm
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte39 cm
 
Beoordelingen

Recent bekeken

Geen artikelen